Η 4η τεχνολογική επανάσταση ξεκίνησε!

Τα μέσα εξελίσσονται, οι δυνατότητες εκτοξεύονται και η ON the SPOT αναδεικνύει την επικοινωνία, μέσα από τα γυαλιά της τεχνολογίας του μέλλοντος!

360ο επικοινωνία, εικονική πραγματικότητα, ήχος, διαδραστικά event με απομακρυσμένους συμμετέχοντες, είναι το νέο παρόν!
Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της ON the SPOT μέσα από την πιο εξελιγμένη και πρωτοποριακή ματιά!

video

Το «μια εικόνα - χίλιες λέξεις», στην εποχή των social media του AR και VR και των 3D μέσων, έχει αποκτήσει πολυδιάστατη μορφή.
Ένα δυνατό οπτικό μήνυμα είναι ο τρόπος για να σε μάθουν περισσότεροι.
Φαντάσου το κι όλας, συνδυασμένο με Augmented Reality - όπως τα φίλτρα του Instagram που σου δίνουν διάφορες μορφές ή με Virtual Reality, που μπορεί να σε μεταφέρει στο χώρο και το χρόνο. Είτε πρόκειται για γύρισμα είτε για 2D ή 3D animation, η δύναμη της εικόνας, αντανακλάται σε κάθε μας project!

audio

Μια εικόνα χωρίς το voice over, το sound design, τα sound effects ή τον τρισδιάστατο ήχο, έχει τη μισή αξία. Ο ήχος διεγείρει τη φαντασία, πλαισιώνει την εικόνα, αναδεικνύει τις λεπτομέρειες. Φανταστείτε μια εικονική ξενάγηση σε ένα μουσείο μέσω της τεχνολογίας VR: ενώ ακούτε τη φωνή του ξεναγού να σας εξηγεί τα εκθέματα, ταυτόχρονα στο πίσω μέρος ακούτε και τον Περικλή να μιλάει.

Ραδιόφωνο, τηλεόραση αλλά και κινηματογράφος απογειώνονται μέσα από μια 360ο παραγωγή.

 • demos

 1. 1. Atmospheric_3:26_
 2. 2. Comedy No1_3:26_
 3. 3. Comedy No2_3:26_
 4. 4. Comedy No3_3:26_
 5. 5. Comedy No4_3:26_
 6. 6. Corporate No1_3:26_
 7. 7. Corporate No2_3:26_
 8. 8. Corporate No3_3:26_
 9. 9. For Kids_3:26_
 10. 10. Radio Imaging_3:26_
 11. 11. Sound Design_3:26_
360 event productions

Αξιοποιώντας όλα τα μέσα και διεγείροντας όλες τις αισθήσεις, μεταφέρουμε το μήνυμά σας με κάθε τρόπο. Βάζουμε στην υπηρεσία της ημερίδας, του συνεδρίου ή της παρουσίασής σας, όλα τα σύγχρονα μέσα, περνώντας την επικοινωνία στην επόμενη μέρα. Κάνουμε πραγματικότητα την εικονική συνύπαρξη, αλληλοεπιδρούμε και απογειώνουμε την διαδραστικότητα, εμπλουτίζουμε το περιβάλλον με στοιχεία που όχι μόνο υποκαθιστούν τη φυσική παρουσία αλλά και την κάνουν πολύ πιο πλούσια. Η νέα 360ο εποχή μας, απευθύνεται σε όλους και φθάνει σε όλους!

Το αύριο είναι εδώ και το υποδεχόμαστε μαζί!